Kurser om U-landskalenderen på CFU’erne

Mød årets forfatter, Ida-Marie Rendtorff, og forfatteren til lærervejledningen, Michael Larsen. Hør om deres rejse til Zambia, da de skulle researche til materialet, og få deres tips til, hvordan du bruger materialet bedst med dine elever. 10 kurser fordelt over hele landet.

NB: Alle kurserne til 2014 materialet er afviklet

Kom og få en spændende dag med masser af inspiration til undervisningen. U-landskalenderens kurser plejer at blive overtegnet – og du skal bestille en plads hos den lokale CFU. De fleste af dem tilbyder kurset i efteråret.

På kurset vil du blive klædt godt på til at bruge Danidas undervisningsmateriale med tips fra dem, der har skabt det. Hør om tankerne bag 2014-materialet, om ideen bag forløb og opgaver og om ”bogholdets” oplevelser i det østlige Zambia.

Du kan møde årets forfatter Ida-Marie Rendtorff, der blandt andet er kendt for serien Dalia Dragehvisker og høre om hendes tanker bag bogen. På kurset får du også mulighed for at høre om Plan Danmarks projekter i Zambia, som overskuddet fra salget af årets u-landskalender går til.

Alle deltagerne får et gratis sæt materiale med hjem – ikke et helt klassesæt, men en elevbog og en lærervejledning.

Kurset omfatter også en introduktion til den nye app og til alle aktiviteterne på websitet. Hvis du har en iPad, så medbring den gerne, hvis du overvejer at lade eleverne arbejde med U-landskalenderen på iPads.

Målgruppe: Lærere, der underviser i dansk, natur/teknik eller kreative fag i 1.-4. klasse.

Her finder du kurserne

Kontakt den lokale CFU for tilmelding

Tirsdag den 7. oktober: Roskilde
Onsdag den 8. oktober: København
Torsdag den 9. oktober: Haderslev
Mandag den 20. oktober: Odense
Tirsdag den 21. oktober: Odense
Mandag den 27. oktober: Vejle
Tirsdag den 28. oktober: Aalborg
Onsdag den 29. oktober: Herning
Torsdag den 30. oktober: Randers